Krijg weer zin in het leven

Speciaal voor jou als je na verlies een stap vooruit wil maken.

  Halfjaarprogramma ZIN

  • Speciaal voor jou als je na ingrijpend verlies graag een stap vooruit wil maken.
  • Krijg weer ZIN in een zinvol leven, waarbij naast leven met verlies, ruimte is voor goede en mooie momenten.
  • Leer vertrouwen op je eigen kracht en Ontdek Nieuw Perspectief met positieve gevolgen voor het dagelijks leven.

Ben je een kind of dierbare verloren en herken je dit of voel jij je ook zo?

 • Er is veel gebeurd na je verlies, nu je verder bent is het allemaal  stiller om je heen. Je wil graag in balans en met meer energie je dagelijks leven weer vorm geven
 • Je hebt al veel ondernomen, maar twijfelt over een vervolg. Daar wil je graag prettige, ervaringsdeskundige en professionele hulp bij.
 • Je wil graag in gesprek over je verlies, de obstakels die je hierdoor tegenkomt, maar ook over verder gaan.
 • Je weet nog niet precies wat je anders wil, maar een positieve verandering zou heel goed voor je zijn.

Persoonlijk & online versterkt elkaar

Wanneer jij in je leven een positieve verandering wil, dan biedt dit programma door de combinatie van online informatie én persoonlijke gesprekken, alle kansen door de inspirerende inhoud en praktische uitvoering die aansluiten op jouw persoonlijke veranderwensen.

Als jij écht vooruit wil en gemotiveerd wil werken aan een stap vooruit, dan is dit een unieke kans op begeleiding die zowel persoonlijk, fijn en betrokken is als professioneel en ervaringsdeskundig.

De stappen die je zet geven enorm veel kracht en zelfvertrouwen wat bijdraagt aan nieuw perspectief.

Natuurlijk gaat het niet vanzelf...

Deze punten zijn belangrijk om een goed resultaat te behalen.

 • Je gunt jezelf een positieve verandering en wil daar ook tijd voor vrijmaken.
 • Je staat open voor gesprek en wil graag deze uitdaging aangaan.

Alles in één halfjaarprogramma ZIN

​Het programma heeft alle benodigdheden om jou goed vooruit te helpen. De levenswijsheden en praktische handvatten zijn van levenslange waarde.

Hierdoor is je eigen kracht en zelfvertrouwen vergroot; er is een nieuw evenwicht. Je weet wat je wil en wat belangrijk voor je is. Je weet ook wat hiervoor nodig is en hoe je daar kan komen of blijven.​

Er zijn weer vooruitzichten die je interessant en boeiend vindt. Je voelt je gesterkt en bemoedigt om jouw persoonlijke weg te volgen. Je hebt weer ZIN in een zinvol leven.

Het programma ZIN

is ontwikkeld door

Vera Duijnisveld

Na het overlijden van onze geliefde zoon Sjoerd heb ik een nieuwe invulling aan mijn leven gegeven. Ik volgde de opleiding tot maatschappelijk werker aan de Hanzehogeschool Groningen, met een verdieping in trauma en verlies. Aansluitend heb ik mijn Praktijk voor verlies en veranderwensen opgezet. De combinatie van ervaringsdeskundigheid met een professionele opleiding versterken de hulpverlening. Ik ervaar steeds weer opnieuw hoe waardevol en betekenisvol dit is.
Ik begrijp de impact van verlies en de obstakels die er zijn. Ik ken het belang van kansen en mogelijkheden omdat ik daar zelf gebruik van heb gemaakt en dit mij verder hielp na het ingrijpende verlies van Sjoerd.

​Naast de persoonlijke gesprekken en begeleiding vind ik het een mooie en bijzondere aanvulling om mijn kennis en steun ook online aan te bieden. Zelf had ik zo'n programma graag doorlopen, maar dat bestond toen nog niet.

De diverse programma's heb ik ontwikkeld​ met mijn eigen ervaringen in gedachten. Mijn professionele achtergrond geven invulling aan de kennis en structuur. Kennis draagt bij aan inzichten. Inzichten die handvatten en perspectief bieden om verder te gaan. Die kennis en ervaring geef ik heel graag aan jou door!
Dit zijn de vier modules die je krijgt in het halfjaarprogramma ZIN

De kennis en praktische handvatten kun je direct gebruiken en toepassen in het dagelijks leven.​

Module 1

Veranderwensen

In deze module gaan we in op jouw verlies en de gevolgen. Aandacht voor leren leven met verlies waarbij er ook ruimte is voor goede en mooie momenten. Hoe wil je verder, wat vind je belangrijk en wat is daarvoor nodig.

Module 2

Kennis: de weg naar nieuw perspectief

Aansluitend op jouw situatie krijg je informatie die bijdraagt aan herstel en nieuw perspectief. Je leert zowel online als tijdens persoonlijke gesprekken. In overleg zijn er oefeningen en opdrachten om uit te werken, vaardigheden worden ontwikkeld.

Module 3

Goed voorbereid erop af!

Oefening baart kunst: het is ontdekken, bedenken, uitvoeren en bijstellen van jouw persoonlijke actieplan. Belemmeringen zijn uitdagingen. Succes geeft je zelfvertrouwen en inspireert je tot meer.

Module 4

​Duurzaam perspectief

Terugkijken en zien van waar je komt. Je zet de puntjes op de i. Je weet op welke manier je verder wil gaan en wat belangrijk is om daarbij aandacht te geven. Er is duurzaam perspectief!

Jouw unieke weg

Het bijzondere van het halfjaarprogramma ZIN is dat er tijd en ruimte is voor jou, je verlies en de wijze waarop je verder wil gaan. In een prettige en fijne sfeer wordt meegedacht. Jouw situatie krijgt alle aandacht. Het programma met de modules biedt structuur en is zo opgezet dat het aansluit op jouw omstandigheden en veranderwensen waardoor het beste resultaat wordt bereikt.

Alle kennis en praktische handvatten die je leert zijn van blijvende waarde. Wanneer je goed voor jezelf zorgt door aandacht te hebben voor jouw wensen heeft dit een positieve invloed op je gezin, relaties, werk en dagelijkse activiteiten.​

Altijd weer ben ik geraakt door uitspraken van cliënten. Ik heb enorm veel respect voor de resultaten die zij behalen. 


Cliëntreactie

Ik ben er voor mijzelf sterker door geworden. De gesprekken motiveerden mij om stappen te zetten. Bij Vera kreeg ik écht gehoor, écht erkenning op basis van ervaring. Dit heeft mij veel gegeven en ik heb meer energie, rust en evenwicht.


Cliëntreactie

De gesprekken hielpen mij het verhaal te normaliseren. Gevoelens mogen er zijn, ik mag mijzelf zijn. Ik sta nu verder en heb meer kracht en energie. Ik beveel Vera van harte aan. Het is een totaalgevoel. Wat maakt iemand tot een goede hulpverlener? Levenswijsheid, deskundigheid, samenhang in gesprekken en begeleiding, het is én én én.


Cliëntreactie

Mooie overgangen van luisteren en praten. Je gunt mij de tijd om te praten en te luisteren. Ik voel mij echt een persoon en geen nummer. Ik sta een stuk sterker in mijn schoenen, je kan het aan mij zien. Tip voor anderen: ‘Sta open voor de dingen die gezegd worden. Praat erover. Als je eenmaal praat laat je zoveel los. Over de reacties denk je na.


Cliëntreactie

Het hielp mij erover te praten. Het te delen met iemand die mijn verlies echt begreep. Ik was anders niet zover gekomen.

Wat krijg je in het halfjaarprogramma ZIN.

Onderdeel 1

Intakegesprek

In een fijne en ontspannen sfeer maken we kennis met elkaar. Ik luister naar jou verhaal en wat je bezighoudt. Je veranderwensen worden in kaart gebracht.

Onderdeel 2

Vier begeleidingsgesprekken

De vier gesprekken (75 minuten) vinden plaats op een mooie locatie in het centrum van Delft. Het is goed bereikbaar via openbaar vervoer.


Onderdeel 3

Uitgebreide tussenevaluatie 

De tussenevaluatie (120 minuten) vindt plaats op een leuke locatie in het centrum van Delft. We bespreken de voortgang en hebben daarbij heerlijke koffie/thee & traktatie.

Onderdeel 4

E-coaching

Heb je vragen over bijvoorbeeld de voortgang of opdrachten, dan kunnen die via e-mail gesteld worden.

Onderdeel 5

Drie coachingsessies

Tussen de afspraken door in Delft krijg je drie telefonische coachingsessies waarin we vragen en uitvoering van opdrachten bespreken.

Onderdeel 6

Materialen

Je krijgt een bewaarmap en werkbladen voor opdrachten. Je kan er ook je eigen voortgang in bijhouden.

Bonussen ter waarde van €806,99

 • Het online programma Ontdek Nieuw Perspectief (ter waarde van €497,-).
  Een ontdekkingsreis in zeven stappen naar nieuw perspectief. Informatie en opdrachten kunnen besproken worden tijdens het halfjaarprogramma ZIN.
 • Het boekje Vingerafdruk van verdriet (ter waarde van €12,99).
  Prof. dr.Manu Keirse, klinisch psycholoog en expert in rouwbegeleiding schreef dit mooie boekje.Hierin worden niet alleen de vele emoties beschreven die gepaard gaan na verlies, maar ook perspectief om verder te gaan.
 • Een follow-up gesprek (ter waarde van €297,-).
  De mogelijkheid om na afronding van het programma een terugkomgesprek in te plannen zodat het behaalde resultaat vastgehouden kan worden.

Tijdelijk speciale aanbieding

Er is nu tijdelijk een speciale aanbieding voor dit programma. Heb je belangstelling of wil je graag meer informatie, meld je dan hier aan voor een oriënterend gesprek of bel naar 06 - 44874601.